Selecteer een pagina

Philadelphia Lopen Voor Colombia 9.11.19

LOPEN VOOR COLOMBIA

HOLA LATIN WORLD LEZER!

Wat fijn dat je overweegt om een donatie te doen. Wij hebben het hard nodig. Op 9 november 2019 ga ik de Rocky Run lopen in het Amerikaanse Philadelphia. Dit voor Stichting Help Colombia. Met het geld dat we inzamelen ondersteunen we gehandicapte ouderen en kinderen die we voorzien van onder andere de eerste levensbehoeften (voeding, medicatie, luiers), dagbesteding en educatie.

HARDE REALITEIT

In het tehuis genaamd Lazos de Amor zat een jongen met het Syndroom van Down genaamd Kevin. Niemand kende Kevin. Logisch ook, want hij werd in zijn eerste 9 (!) levensjaren in de achtertuin van zijn ouders gezet. Deze ouders schaamden zich zo voor hem dat ze hem niet alleen in de achtertuin zetten waar niemand hem zag, maar hem daarnaast geen aandacht gaven. Toen hij al snel terechtkwam in het tehuis moest hij alles leren. Communiceren, begrijpen en lezen. Het geld wordt ook gebruikt voor de ouderen die het land hebben opgebouwd. Inmiddels hebben zij van eerdere donaties eindelijk matrassen kunnen aanschaffen. Zij sliepen eerder op houten platen.

WAAROM DONEREN?

Het inzamelen van het geld doe ik voor gehandicapte kinderen en ouderen die het zelf niet kunnen, maar wel de hulp nodig hebben. Sinds de gemeente van hoofdstad Bogotá vorig jaar heeft aangegeven geen subsidie meer te verstrekken is iedere vorm van hulp verdwenen. Ook het Liliane Fonds wat eerder in Colombia zat is verdwenen. Alles wat het tehuis draaiende houdt is op basis van donaties. Mochten deze wegvallen komen de ouderen en kinderen letterlijk op straat te staan, zonder enige vorm van toekomstperspectief.

Daarom wil ik jullie vragen of jullie een bedrag willen doneren. Ik wil je heel erg bedanken dat je de moeite nam om dit bericht te lezen. Heb je een bedrijf? Bekijk dan onze speciale aantrekkelijke sponsorpakketten. Om te doneren via Tikkie of Rabo-Betaalverzoek scroll naar beneden.

Muchas gracias!

Luís Ernesto van Baren