Selecteer een pagina
Lopen Voor Colombia is terug

Terug in Berlijn

Vreemd gevoel. Afgelopen weekend was ik in Berlijn voor een familiebezoek en kreeg een vreemd gevoel in de stad waar ik menig bloed, zweet en een traan heb gelaten na mijn gelopen marathon van 2012 (zie foto uit 2012 hierboven). Ik liep de marathon voor maar liefst 3 goede doelen in Colombia omdat ik niet kon kiezen.

Terug in Berlijn zijn was ook de kans om de stad eens rustig te bekijken. Ik wist niet waar te beginnen. Het blijft een boeiende, ietswat rauwe, mondiale stad met veel cultuur en historie. Ik herinner me de pijn van de marathon nog maar al te goed en nam me voor om nooit, nooit meer hard te lopen. Ik moet bekennen dat ik me hier niet aan gehouden heb, haha.

Lopen Voor Colombia is terug

Kilometer 32

Berlijn september 2012: Het was kilometer 32 en mijn lichaam begon te piepen en te kraken. Ik kreeg spierpijn op plaatsen waarvan ik niet wist dat deze bestonden. Ik finishte in 4:54. De tijd was niet best, maar toen ik finishte, kwam ik onderweg veel mensen tegen die deze dag helemaal niet zouden finishen. Gewonde mensen, zieke mensen lagen op het asvalt. Deze werden later verzameld en teruggereden in een ‘blessurebus’.

Lopen Voor Colombia is terug

Ik was in Berlijn om de batterij weer even op te kunnen laden en mijn zwager te bezoeken die hier tijdelijk woonachtig is. Fijn, en opvallend om rare herinneringen te krijgen van een bezoek aan een plaats waar je een mijlpaal hebt voltooid.

Het goede doel

Ik kijk er naar uit om in november de Rocky Run te lopen voor Stichting Help Colombia. Samen willen we deze actie groots opzetten en het prachtige bedrag dat ik in 2012 heb verzameld minimaal evenaren, maar als het even kan, verbeteren. Het is broodnodig. Mag ik op jouw steun rekenen? Kijk hier waarvoor je doneert. Mocht je direct willen doneren, doe dit hieronder.

Heb je een bedrijf en wil je jouw bedrijfslogo op sportkleding en trainingspak? Stuur dan mij dan even een privébericht. Ik heb mooie sponsorpakketten samengesteld.

Werkt de betaallink niet? Stuur dan even een berichtje naar info@lopenvoorcolombia.nl en geef aan wat je wilt doneren. Lopen Voor Colombia is terug!

INSTAGRAM

Lees meer nieuws

Plate is Silver Sponsor!

Plate is Silver Sponsor!

Rocky Run Philadelphia 9.11.19 LOPEN VOOR COLOMBIA Plate is Silver Sponsor! Gelukkig beginnen verschillende bedrijven in te zien hoe belangrijk het project Lopen voor Colombia is. Wanneer ik het verhaal vertel dat men in Colombia echt geen sociaal vangnet kent zoals...

Lees meer
Flevo Mobiel is Golden Sponsor!

Flevo Mobiel is Golden Sponsor!

Rocky Run Philadelphia 9.11.19 LOPEN VOOR COLOMBIA Flevo Mobiel is Golden Sponsor! Gelukkig beginnen verschillende bedrijven in te zien hoe belangrijk het project Lopen voor Colombia is. Wanneer ik het verhaal vertel dat men in Colombia echt geen sociaal vangnet kent...

Lees meer
Upstairs Pancakes is Silver Sponsor!

Upstairs Pancakes is Silver Sponsor!

Rocky Run Philadelphia 9.11.19 Upstairs Pancakes is Silver Sponsor! Upstairs Pancakes is Silver Sponsor! Gelukkig beginnen verschillende bedrijven in te zien hoe belangrijk het project Lopen voor Colombia is. Wanneer ik het verhaal vertel dat men in Colombia echt geen...

Lees meer
Lopen Voor Colombia is terug!

Lopen Voor Colombia is terug!

Lopen Voor Colombia is terug! 2019 is het jaar waarin Lopen voor Colombia terugkomt. Ik heb het initiatief 'Lopen voor Colombia' in 2011 in het leven geroepen omdat ik als geadopteerde uit Colombia iets wilde betekenen op maatschappelijk gebied voor het land. Ik ben...

Lees meer